Sidste nyt

“Danske Harmonikaspillere”

afholder det populære Landsstævne
den 26. – 27. oktober 2019 på: 

Ishøj Kulturskole, Vejledalen 9, 2635 Ishøj. 

Tilmeldingsfrist tirsdag den 3. september

Du kan allerede nu tilmelde dig.

“Harmonikaspilleren”
Blad nr. 2/2019 er på trapperne. Hvis du abonnerer på bladet, vil du helt sikkert modtaget det med posten en af de nærmeste dage – hvis alt går efter planen. Hvis du gerne vil abonnere på bladet, kan du tegne et abonnement her. Se nederst på siden.

I denne udgave er der blandt andet et portræt af Lise Baggesen – som med sin smittende entusiasme fortæller om sit arbejde som lærer på Holstebro Musikskole. Læs fortællingen om hendes musikalske karriere og hendes alsidige, travle og spændende arbejde som lærer på både musikskolen, og flere af kommunens skoler. 

GOD LÆSELYST!

Bladet udkommer 4 gange om året og indeholder næsten alt om harmonikalivet i Danmark. Der orienteres om aktuelle harmonika-begivenheder herhjemme og i udlandet.

Du kan tegne abonnement her!

“Formandens leder i blad nr. 2/2019”

Valg!

Så trykkede statsministeren på valgknappen til folketingsvalget. Så danskerne skal til valgurnerne to gange i nærmeste fremtid. Først valget til Europa parlamentet i maj og så folketingsvalg i juni. “Danske Harmonikaspillere” er selvfølgelig en helt upolitisk forening, men her på lederplads vil jeg alligevel beklage, at harmonikaspillet i Danmark og Europa ikke har politikernes bevågenhed.

Nå – spøg til side!

Vi har også holdt valg i Danske Harmonikaspillere til vores generalforsamling den 13. april i Fredericia. Det var uden den store dramatik. Det var vist det, som man kalder fredsvalg. Stemmeprocenten var ikke prangende. Der var kun ét medlem tilstede ud over bestyrelsen.

Jakob Sonne Christensen ønskede at trække sig fra bestyrelsen og hellige sig hvervet som foreningens web-master. Mange foreninger har svært ved at få folk i bestyrelser, men vi spurgte Mette Duedahl, og hun sagde heldigvis ja. Vi byder Mette velkommen i bestyrelsen, og vi håber på et godt samarbejde. Læs mere om Mette andetsteds i bladet.

Vi kan glæde os over, at harmonikaspillet har manges danskeres bevågenhed. Sommeren over mødes harmonikaspillere og andet godtfolk til træf og andre harmonikabegivenheder over det ganske land.

Med håbet om en skøn harmonika-sommer.

Kaj Bertelsen
Formand